slávnostné menu

Vyberáme z menu

Carpaccio z argentínskej sviečkovice s baklažánovými gnocchi, bylinkovým pestom a papadam chipsom Teľací vývar so zeleninou brunoise a mäsovou terinkou Hovädzí filet s maslovým ružičkovým kelom, chorizo omáčkou a mačkanými zemiakmi Pavlova plnená vanilkovým mascarpone s jahodami
V prosciutte pečený kozí syr s tekvicovo-pomarančovým pyré a marinovanými brusnicami Polievka z pečenej tekvice s parmezánovými bagetkami Kotleta z mladého prasiatka s omáčkou z rímskeho kmínu, alsace kapusta a zemiakovo-oškvarková štrúdľa Čokoládovo-lieskovcová pena s ríbezľovou omáčkou a karamelovou oplátkou
Melanzane s pečeným prosciuttom a bazalkovým pestom Hovädzie consommé so zeleninou julienne a mäsovými knedličkami Viedenský teľací rezeň v parmezánovo-citrónovej strúhanke so zemiakovým pyré a glazovanými jablkami Vanilková panna cotta s omáčkou z lesných plodov
Balotínka z prepeličky s bielou špargľou a hráškovo-mätovou penou Hydinové consommé so zeleninou julienne a mäsovými knedličkami Kurací poulard plnený prosciuttom a mozzarellou s jasmínovou ryžou a vínovou omáčkou Venčeky s citrónovým mascarpone a lesnými plodmi
Divinový filet s pečenou slivkou obaľovanou v pancette na fazuľovom pyré Hubová polievka s truflovým olejom Losos steak s wasabi zemiakovou kašou, jarnou zeleninkou a omáčkou pure blanc Banánové tiramisu s pekanovými orechami a karamelom
Cuketové rolky na rukole s olivovou ciabattou a concasse z pečenej papriky Slepačí vývar s rezancami, zeleninou a mäsom Medailóniky z bravčovej panenky na krémovom špenáte s pórom, pečené baby zemiaky Makovo-višňová štrúdľa s vanilkovou zmrzlinou

CONGRESS / EVENT / MEETING / PARTY