slávnostné menu

Vyberáme z menu

Carpaccio z argentínskej sviečkovice s baklažánovými gnocchi, bylinkovým pestom a papadam chipsom

Teľací vývar so zeleninou brunoise a mäsovou terinkou

Hovädzí filet s maslovým ružičkovým kelom, chorizo omáčkou a mačkanými zemiakmi

Pavlova plnená vanilkovým mascarpone s jahodami

V prosciutte pečený kozí syr s tekvicovo-pomarančovým pyré a marinovanými brusnicami

Polievka z pečenej tekvice s parmezánovými bagetkami

Kotleta z mladého prasiatka s omáčkou z rímskeho kmínu, alsace kapusta a zemiakovo-oškvarková štrúdľa

Čokoládovo-lieskovcová pena s ríbezľovou omáčkou a karamelovou oplátkou

Melanzane s pečeným prosciuttom a bazalkovým pestom

Hovädzie consommé so zeleninou julienne a mäsovými knedličkami

Viedenský teľací rezeň v parmezánovo-citrónovej strúhanke so zemiakovým pyré a glazovanými jablkami

Vanilková panna cotta s omáčkou z lesných plodov

Balotínka z prepeličky s bielou špargľou a hráškovo-mätovou penou

Hydinové consommé so zeleninou julienne a mäsovými knedličkami

Kurací poulard plnený prosciuttom a mozzarellou s jasmínovou ryžou a vínovou omáčkou

Venčeky s citrónovým mascarpone a lesnými plodmi

Divinový filet s pečenou slivkou obaľovanou v pancette na fazuľovom pyré

Hubová polievka s truflovým olejom

Losos steak s wasabi zemiakovou kašou, jarnou zeleninkou a omáčkou pure blanc

Banánové tiramisu s pekanovými orechami a karamelom

Cuketové rolky na rukole s olivovou ciabattou a concasse z pečenej papriky

Slepačí vývar s rezancami, zeleninou a mäsom

Medailóniky z bravčovej panenky na krémovom špenáte s pórom, pečené baby zemiaky

Makovo-višňová štrúdľa s vanilkovou zmrzlinou

CONGRESS / EVENT / MEETING / PARTY